Massagekväll

Gårdagen spenderades med Vanja och hennes pappa, vi var på ikea och inhandlade lite nödvändiga saker, och köpte köttfärssås för 20 kr, vuxenpoäng? På kvällen gick alla tre ner till Vanja där vi skruvade ihop ikeamöbler, gjorde tacos och gav varandra massage. Super mysig kväll!

Inatt drömde jag om när jag var yngre, jag var på en hemmafest med tjejerna, vi hade så roligt. Så imorse när jag vaknade upp, var det med en starkare saknad, jag saknar verkligen mina vänner där hemma. Eller vadå hemma? Alla är ju utspridda på olika håll verkligen. Det känns så konstigt, för bara ett årsen var vi oskiljaktiga, nu är vi nästan alla i olika länder. Livet förändras vart man än går. Men jag är i alla fall jätte glad för att jag har mina vänner, för dom är fantastiska.

Nu skall jag äta omelett tillsammans med en annan fantastisk vän, malin. Ha en fin dag alla!


mina saknade underbara vänner!


dröm iväg, långt bort.

Tänk dig solen som steker mot huden, en strand, en bra bok, god mat, fina omgivningar där man bara kan koppla bort allt och bara vara. Dit vill jag nu. Jag är trött på vinter tristessen. Jag vill ha värme, semester och sol. Idag har jag och Malin kollar runt på resor och hittat den perfelta resan till Santorini, en idyll vad korten antyder. Jag vill bara packa min resa och åka nu. Blir dock inte förens i mitten av maj, något att blicka framåt åt. Fast jag vill bara slippa vinterdepp. Jag har hamnat lite där just nu tror jag. Tror det blir bättre nu när Olivia och Sofie flyttar hit, lite mera folk man kan dela tankar och umgås med.

Denna veckan blir det nästan bara jobb. Har jobbat 5 dagar i sträck nu, så det är riktigt härligt att vara ledig idag. Jag och Malin har även hunnit med att åka in till stan och ätit riktigt god Kinamat och avslutade med en kaffe på världens mysigaste café, Bocca. Nu skall vi snart ner 2 trappor och vara barnvakter åt Vanjas barn.

Ha en fin kväll!


Santorini, ser det inte idylliskt ut?!


Jobbhelg och sjukstuga.

Här borta flyger bara tiden iväg just nu. Känns som jag precis lämnade Sverige, men det har gått över en månad, och en sjuk sak till är att jag snart bott i Bergen i ett halvår?! Vart tog tiden vägen. Känns inte alls som det har gått så lång tid. Men precis som hemma går man runt i en vardag här med rutiner och måsten. Jag tycker ändå jag har klarat mig bra, jag har ju trottsallt flyttat hemifrån. Ibland undrar jag om jag någonsin kommer flytta tillbaka till mamma och pappa igen.
Nog om det, helgen har gått väldigt fort, har jobbat fredag lördag och skall jobba idag. Här hemma ligger Malin och snörvlar, nu när jag är frisk åkte Malin på det jag hade. Blir lätt så när man bor på varandra. Sara har haft turen att klara sig än så länge i alla fall.

Och nu är det föresten inte alls länge kvar till Olivia och Sofie flyttar hit! Skall bli så sjukt roligt. Olivia är en av de människorna jag har saknat mest undertiden jag har varit här. Känns så otroligt att hon kommer hit och jag kommer slippa sakna!

Nu skall jag snart göra mig iordning och gå till bussen. Ha det fint vänner!


Snowboardkåt

Snowboardkåt var ordet. Jag är så sjuk sugen på att åka snowboard just nu. Har suttit och kollat hotell i Voss hela morgonen. Jag och Stina skall ha en romantisk longweekend i Voss om några veckor. Jätte kul skall det bli! Både att få åka snowboard igen och träffa Stina. Jag har hört att Voss skall vara ett bra ställe, men jag har aldrig varit där, så det skall bli spännande. Skall bli riktigt kul att inviga min nya bräda jag fick av Kristoffer i julas.

Idag skall jag och Sara in till Bergen By och fika med Hanna, blir mysigt. Har varit för lugnt det senaste, har inte gjort alls mycket, jag har dock varit sjuk så det kanske inte är så konstigt. Men i helgen blir det ändring på det. Jobbar fredag lördag söndag. Fredag och söndag blir det Herman gransveis bofelleskap och lördag Lyngbötunet. Bra med variation har jag hört.

Nu skall jag slänga mig in i duschen och bege mig in mot stan.


Längtar!


Deiligt

Början på denna vecka spenderades till 90% sängen och klagandes över sjukdom, tycker synd om mina älskade rumskompisar. Pga smittorisk flyttade stackarna ut i vardagsrummet under nätterna, även om de fick stå ut med mitt feberyrande. Var hos läkaren igår, en fransk-norsk herre. Förstog inte alls mycket av hans prat. Det enda jag förstog var "virus, ät honning och sov." Försökte följa hans råd så mycket som möjligt. Dock blev det en liten avstickare igår med expidition i en skog/hav och idag har vi spenderat några timmar i trädgården, grillat korv och solat. Jätte härligt verkligen. Så nu börjar jag må bättre. Har legat några timmar nu framför tvn och degat, behövlig.

Försesten ringde telefonen precis och en dam som erbjöd mig ännu ett jobb, men jag kunde inte säga ja. Det var ett helg jobb, och det har jag ju redan. Dock jobbar jag inte alls så mycket som jag vill just nu. Missade två dagar med jobb denna vecka pga sjukdom, suger verkligen. Jag behöver verkligen jobba.



Bild från dagen i solen :)


RSS 2.0