nya äventyr var det ja...

Nu ligger man här igen, lagom bakis och extremt trött. Börjar jobba om en timme.... Gårdagen blev intressant. Jag åker direkt från jobbet hem till Olivia för att hinna med att förfesta lite snabbt. Sen var planen att vi skulle till Göteborg, vi hamnade i Kungsbacka på rumpan och mingel. Det blev en kul kväll. Vi tar kvart i 3 bussen hem (sista bussen) både jag och Olivia somnar och väcks av en skadeglad busschafför i Kungsbacka.. igen... En annan tjej från Onsala hade gjort likadant, så dela taxi hem. Så fruktansvärt onödigt verkligen! haha, men nu kan jag iaf bocka av de från listan.. 

Nej nu måste jag duscha och daska upp mig lite inför jobbet. Hoppas ni får en bra dag!

Ett hejdå.

Har inte skrivit på några dagar nu. Jag har anledning. Ni hade inte velat läsa mina deppiga inlägg. Har haft några förjävliga dagar rent utsagt. Det känns lite bättre idag i alla fall. Idag har Angelica gjort min dag, tror jag. Vi har tränat, simmat och haft det sådär roligt som vi har tillsammans. Jag har väldigt svårt att slappna av med många av mina vänner, eller alltså slappna av kan jag, men inte känna mig riktigt trygg och kan släppa allt. Det är få jag kan göra det med, men det funkar i alla fall med Angelica och det känns skönt!

Jag har även hunnit med att äta pizza med mina äldsta vänner. Kristine och Stina. Min älskade Stina skall på praktik i 6 veckor i Frankrike. När hon kommer hem åker jag till Spanien i 3 veckor. Så jag kommer inte träffa henne på 9 veckor! Så länge har inte vi varit ifrån varandra så länge sen vi var 3 år. Det är 15 år. Jag har inte varit ifrån stina 9 veckor i sträck på 15 år! Jag kommer sakna sönder.. Låter löjligt. Men det kommer vara så tomt. Hon finns ju alltid där. Men hon kommer ha det så roligt, och det kommer förhoppningsvis jag också...

Imorgon har jag också späckat schema, det blir skola, jobb och sen utgång med Olivia. En riktig "Olivia och Carro på nya äventyr". Eller att citera Olivia "Olivia, Carro och en bag in box det kan inte gå fel!" haha, det ligger något i det. Plus att det är lönehelg. Me like! Nu skall jag sova så jag orkar med morgondagen.

/C


En svart vägg med vita inslag.

Jag är trött på vintern nu. Blaks och slask och tråkigt. VIll ha sommar, sol, student och Ayia Napa! Efter det som hände igår, vill jag mest dö. Är så trött på allt. Vill samtidigt inte visa det. Jag vill inte gräva ner mig igen, det går inte. Folk får göra sina beslut best fan de vill, även om de påverkar mig. Jag får inte gräva ner mig igen, så är det bara. Jag måste börja fokusera på skolan! Skrev föresten in mig på körskolan idag, bokade massa körlektioner och teorilektioner. Äntöigen fick jag tummen ur. Eller mamma fick väll snarare det. Nu gäller det för mig att vara sysselsatt så att jag inte dras med ner i skiten. Hjälp mig folk. Det kan jag behöva..

Nu skall jag åka till Stina, måste umgås med henne massa denna vecka. Hon åker till Frankrike på lördag och är borta i 6 veckor, och den dagen hon kommer hem åker jag till Valencia i 3 veckor! 9 veckor utan stina! HAr inte varit utan henne så länge sen jag var 3 år! Kommer vara fruktansvärt tomt.....

Jaja, får ta vara på tiden tillsammans.


Bad day



Bort vill jag.. nu. Är så trött på all skit. Vissa saker är meningen att de skall hända, så sluta kämpa emot. Förlåt att jag inte skriver vad som är jobbigt. Men de blir jobbigare då. Kan bara säga att jag vill inte bo hemma mer. Allt blir för mycket tillslut.


Hoppas ni har en bättre dag än jag...

trött o schleten

Gårdagen var trevlig. Jätte goa tjejer, sällskapsspel, nintendo 64, mingel och liite för mycket vin. Idag är jag verkligen jätte trött och om jag skall vara ärligt, riktigt bakis är jag också. Dagar som denna skall spenderas i sängen med massa fett, men inte för mig för jag skall till jobbet om en halv timme.. Dock kommer det bli en lugn kväll i sällskap av Olivia, mysigt!

Nu skall jag byta om och göra mig klar för jobbet. Hoppas ni får en trevlig dag och kväll!


taggad

Carolina är taggad. Bara så ni vet!

Balklänning

Idag har jag köpt min balklänning och ni får inte ser hur den ser ut, det blev inte vad jag hade tänkt mig, men jag är nöjd! Ikväll blir det räkor och mycket vitt vin hos Anna, efter det blir det Mingel, där jag och Malin har en liten plan. Så det kommer förhoppningsvis bli en kul kväll med bra folk. :) Nu skall jag bada, måla naglarna och välja kläder inför ikväll.


Ha en bra kväll!

Minnesvåg..

Jag fick skjuts idag hem från Göteborg av min kära fader. I bilen lyssnade han på en 60-tals skiva. Första låten som kommer är Brown Eyed girl med Van Morrison, sen kom Pretty Woman och efter den kom Elvis med suspicious minds!Det var just dem låtarna jag minns som mest från Afterskin i Bad Gastein. Jag blev helt tom och fick en sån fruktansvärd minnesvåg som sköljde över mig.... Jag vill åka tillbaka! Tillbaka till stället där allt är så självklart. Inga krav och ingen press. åhh... Låt mig ta studenten nu och komma bort från onsala. Snälla.


Konsten att kunna Väga upp.

Jag har idag spenderat tiden väldigt flitigt. Först var jag i skolan, slutade tidigt, vid 11 typ. Sen gick jag och Angelica och gymmade en timme, kände mig riktigt duktig faktiskt, förkyldningen sitter fortfarande i efter Bad Gastein, men jag körde lite lugnare. Efter en timmes gym blev det nästan två timmars simmning med Angelica, Malin, Julia och Petronella. Härligt var det. Och vet ni vad!? Angelica lärde mig att dyka, så nu kan Carolina ÄNTLIGEN dyka, jag vågade och var såklart heeeelt överlycklig, men lyckan varade inte så länge, för det var en liten liten kille som dök gång på gång bredvid mig och skrattade  åt mina tappra försök med överslag och magplask, men i alla fall... jag är stolt (även om jag bli mobbad av en 10 åring!) .

Efter simningen bar de iväg till Kullavik med Malin för att sedan åka in till Göteborg och gå på Horseshow, som var en impulsgrej med gratis biljetter. Men det sket sig, så det slutade med att jag och Malin gick igenom ett snöigt Göteborg, åt sushi och sedan gick vi vidare til lCondeco och åt blåbärspaj och drack choklad, såååå nyttigt. Men det gäller att kunna väga upp det nyttiga med det onyttiga, eller vad säger du Malin? Haha. I alla fall var det väldigt mysigt. Göteborg är en väldigt mysig stad och idag var det extra mysigt när det snöa massa och när man har bra sällskap.

/C


Ny layout.

Ville bara tacka Paulina för att hon har hjälpt mig med min layout. :D Tack bäbji!

Trust.





Har ni någon som ni kan lita på? För det har jag! Moahaha. Olivia Jonsson heter hon, tjalalalala!

Lite bilder!


Våran kära farmor som bjuder på shottar.


Afterski när det är som bäst!


Världens roligaste barrunda!


Världens snyggaste kille (enligt olivia och mig) haha.


Enda dagen med perfekt väder!

Beachparty med nyfunne vännen Victor (där förövrigt det bara var vi som hade klätt ut oss, ganska pinsamt... men jävligt roligt)

Petter(en av norrmännen på hotellet) äter kebab världens goaste Kebab, som var obligatorisk nattamat.




Alltså de finns mer än 1000 bilder från resan, orkar verkligen inte lägga upp flera. Finns på Facebook om någon vill kolla på våra fruktansvärt grymma partybilder. haha. Olivia Jonsson och Carolina Hansson. Enjoy.

/C

Deprimerande nog hemma igen....

Japp, nu var man då hemma igen.. Eller har varit det några dagar nu. Men har inte fått tummen ur och skriva här. Veckan i Bad Gastein var helt underbar, allt var perfekt utan vädret. Veckan började med en 20 timmars bussresa, som gick helt okej, om något liiiite segt i och med att vi blev splittade och fick inte sitta bredvid varandra, vilket jag fick nååågra utbrott på reseledaren, men de är glömt nu. Vi kom ner till en besvikelse (faktiskt) när vi kliver av bussen öser regnet ner, de är minimalt med snö och de flesta liftar är stängda, braaa början på semestern. Men det började snöa under natten och blev massor med snö hela veckan, lite för mycket till och med. Snöa varje dag utan måndagen, då det var sol.

Dagarna såg ut ungifär så här : gå upp vid 09:00 käka sen ut i backen, käka lunch runt 1 tiden, hem vid 3 tiden, chilla lite, gå till afterskin, dansa loss, käka middag, förfesta och sedan gå ut och festa hela natten. Perfekt! Veckan bjöd på snygga killar, (Me LIKE) mycket dricka, underbara nätter med mycket party och hyffsat väder + åkning.

Jag älskar verkligen att träffa nya människor, folk som man senare faktiskt kan hålla kontakten med. Vårt hotell var litet och det bodde bara 3 gäng på hela hotellet, vi hade en farmor (hon som ägde hotellet) första kvällen kommmer hon in med shottar till våran förfest. Hon kom även in med thé när vi var sjuka och bakis. ;) Underbara Farmor! Dessa andra två gäng som bodde på hotellet var sex killar (91:or och 92:or) från Göteborg, som var trevliga. Sen även ett gäng med  snygga norrmän (a)  (me like igen) ;)

Så vad mer kan man säga än att jag har haft en fantastisk vecka, mycket minnen. Jag vill tillbaka och är jävligt ledsen för att vara hemma igen. Dock är det bara 7 veckor kvar till Valencia nu. I alla fall något att se fram emot.


Take care!

HEJDÅ!

NU åker jag till Bad Gastein och skall ha sjuuuukt kul. Peppad till tusen!!!!! Hoppas även ni får en bra vecka (även om den inte kommer bli lika bra som min;)



farvääääl och take caareee

Carolina

Packning, projekt och Minnen.

Tjoflöjt.

Dagen har varit mycket givande faktiskt, har fått mycket gjort. Har nästan packat allt, fast jag har med mig för mycket, som vanligt, så väskan kan nästan inte stängas. Sen har jag pluggat projektarbete. Dessutom dessa två bra saker skulle jag hitta en bok (i taket lyser stjärnorna) som jag var säker på att vi hade, så jag traska in i förådet och börja leta... och där fastnade jag. Hitta maassa roliga gamla bilder, skivor och kläder. Var där inne säkert en timme och skratta för mig själv konstant. Och boken ja.... den glömde jag såklart av, haha.

Här kommer lite härliga bilder från min barndom. Hmm, låter som jag typ är 40, mei af.



Behövde iaf inte färga håret för att vara blond...


Mikaela Madde och Kikki på rydet disco. hahahaha.


Mimmi i sitt vanliga tillstånd. hahaha.


Där var stina inte lika stor och tuff.. xD



ah guud vad kul det är med gamla kort! Nej nu måste jag fortsätta med packning o pluggning.


Later!


Inked By Love

Gick in på Zara en snabbis, hitta denna.

- Blev kär.



*Nöjd*


Bakisdag på ett bättre sätt.

När jag vaknade imorse till denna otroligt vackra soliga dag, och insåg hur bakis jag var ville jag bara att det skulle ösregna ute så att jag med gott samvete skulle få ligga i soffan och jäsa. Men icke. Jag la mig och åt frukost framför tv:n och så kommer mamma ner och föreslår en tripp till mormor. Så vi åkte dit och åt cholklad och bullar (perfekt bakis mat) ;) Sen åkte vi till morfars grav, som är jätte fin!

Gårdagen blev faktiskt oväntat rolig! Träffa massa folk som man inte förväntat sig att man skulle träffa, och diverse roliga insidenter. Är så glad att Angelica följde med, you made my night girl! Det börja med räkor och champange för min och Angelicas del, och för andreas och Chrstian blev det pizza, Hamburgetallrik och öl, såååå manligt, haha.. Sen tog vi med oss Champangen och hoppade i Jacuzzin och göttade oss innan det bar iväg till kungsbacka och mingel. Där det blev diverse uppdrag och annat kul som alltid händer när Angelica är med. Haha. La ut 100 kronor på hela kvällen, för att det var någon skön kille som beställde in massa x-cider som han bjöd på hela kvällen, blev lite väl mycket, men rättså najs. haha.
 
Här kommer lite bilder (mest från förfesten). Enjoy.

              


                          




Nu skall jag krypa ner i soffan med nått onyttigt och vänta på Beck som kommer ikväll på Tv.


Todilooooo

/Carro







RSS 2.0