Studentbal 2009

Min studentbal blev verkligen perfekt. Vädret var underbart, alla var jätte fina och vi hade en sån kul kväll! Dansade hela natten. Lyckan var total. haha. Nej nu kommer lite bilder från kvällen. NJUT!




(Baltvs bild) Jag och Markus på rödamattan ;)


Jag och Chris i parken


Drottningblanka <3 utanför Valand :)¨





Mej och älskade Malin!





Over and out

En av mina dagar

Idag är det min tur att se ut som en prinsessa... Få mina naglar fina, håret fixat och en underbar klänning. Balen! Det är sån dag som man har längtat efter sen man var liten, för då ville man få se ut som en prinsessa för en dag och den dagen är idag! Jag gick upp vid 9 idag för att hinna med alla förberedelser, raka benen, måla naglarna, duscha och noppra ögonbrynen osv... Nu sitter jag och väntar på Anna som skall vara min frisör idag. Skall bli kul att just hon skall göra håret i och med att jag känner henne.

Nu känns det verkligen att allt har dragit igång. Skolarbeterna är klara, jag kommer aldrig behöva göra ett enda arbet eller prov igen!!!!!!!! Jag är lyckliiiiig! Så myckte nu också, idag balen då, torsdag fyller jag år, sen skall det bli party i helgen, och nästa fredag tar jag STUDENTEN! Wohoooo :D Äntligen... Det är sjukt nästa vecka tar jag studenten.. 13 år i skola och sen är bara allt över, och det skall bli så underbart verkligen. Jag har längtat som faan.

Nu skall jag fortsätta med mina förberedelser så att allt blir perfekt ikväll. Bilder kommer!


Puss

Alexander Rybak



Alltså, jag kan inte hjälpa det.. Men denna lilla gutten är typ det töntigaste och sötaste som skådats. Jag är pinsam.. Har suttit och kollat om och om och om och om igen på hans uppträdande i urovision.... vad är det med mej!? HAHA. Drömde till och med att han kom hem till mig inatt.. drömde att han satte sig i min säng och sa att det var min tur, att jag skulle få åka hans bil till norge och att han hade köpt en lägenhet till mig och Linnea.. haha..

Men i alla fall. Han är söt.



Plugg plugg plugg och plugg

Hjälp?! Jag lever i en pluggvärld. Har aldrig pluggat så här mycket i hela mitt liv.. Under en vecka har jag lämnat in 15 arbeten. Har ett kvar, sen är jag KLAR! Fattar ni vilken underbar jävla känsla, att äntligen lägga skiten åt sidan och vara klar! Denna veckan är jag fullbokad med roligheter.. Imorgon skall jag på date med Angelica och Julia, MYS! Sen Onsdag är det Drottning Blanka festen, dvs supa och dansa som as på sociten i Varberg. Skall bli riktigt kul! Sen är det ju kristihimmelfärd och ledighet, så då skall jag gå ut och festa hade jag planerat. Träffa Sofie! För det var riktigt längesedan nu... För längesedan! Och sen det bästa av allt... På måndag är det bal! :D



Och jag skall bli bättre på att skriva så att ni får följa med i mitt roliga liv, fram till studenten. Med en jävla massa fest ;D


PUSSSS


Hemma

Sverige är tråkigt. Jag har inget att berätta. Jag vill åka tillbaka till Spanien. Fast det var skönt att träffa alla hemma igen.

Orkar inte blogga. .

hejdå

RSS 2.0