Lördag

Äntligen morgon! Har haft en fruktansvärd natt med mardrömmar och kramp. Vakna mitt i natten av att jag hade kramp, som inte ville släppa. Det gjorde så sjukt ont. Stretcha i en kvart, usch.. sen kunde jag inte somna om, så jag läste en bok i en timme.

Igår blev det bara jobb och hem och sova för min del. Men idag, då smäller de. haha. Har inte varit ute och festat på en månad nu. Andreas Christian och Angelica (kanske någon mer?) kommer hit och förfestar och äta räkor, pizza till männen, haha. Sen blir det party party i Kungsbacka. Skall bli riktigt kul (hoppas jag). Outfiten blir det nya linnet (!) Fick det igår! Fick knappt på mig de först, gick inte över brösten, men när jag väl fick över den, efter lite våld (våld löser allt) så passade det perfekt! Bild på outfit kanske dyker upp imorgon då!

Nu skall jag duscha och göra ordning mig för en dag på stan med mammsen.

Hoppas ni får en underbar dag!

/Carolina

!


            Detta fiina linnet beställdes av mig igår på http://www.nelly.com, ÄLSKAR färgen! Första gången jag nätshoppar, lite pinsamt faktiskt, men spännande! Hoppas den kommer imorgon! Då blir jag glad

Puss
/Carolina

29 Januari med träningsvärk!

Jag känner mig så duktig idag verkligen! Jag och Angelica har verkligen bestämt oss för att börja träna, så igår blev de första gången. Ett väldigt intensivt och jobbigt pass på gymmet blev de. Träningsverken var inte nådig imorse. Sen efter skolan idag blev det gymmet igen. Nu kan jag i princip inte sätta mig ner, ställa mig upp eller gå, för att jag har sån j*vla träningsvärk. Men träningsvärken peppar mig verkligen att fortsätta, för nu känner man verkligen att man har gjort resultat och att man har tränat riktigt hårt. Så nu är det bara att fortsätta!


over and out

/Carro


Bildbevis

Jag har äntligen fått hem min bräda!!!!!! *Glad*

Här kommer lite smickrande kort på mig och min bräda<3






Var tvungen att testa kläderna ihop med brädan. Det blev kanon! Woohooo!
Nu är det bara snön och backarna som saknas! ;)


 /Carolina

Kaffekopp i knät

för tillfället sitter jag med en koppkaffe i knä med en victor under. Om folk ville veta. Jag är trött. Jag får min bräda idag. Jippi.


/C


Ny bräda!

Idag har jag äntligen köpt en bräda. Medan jag står i affären och väljer mellan två brädor en Ride och en Burton, så ringer jag min bror Kristoffer om råd ( han jobbar med sånt ) och han säger att jag inte behöver köpa nån, utan att det är bättre att jag hyr, för att den brädan jag egentligen skulle fått utav honom, nu ligger i hans lägenhet i London och han nu är i Aspen, USA och kolla på sina snowboardåkare. Jag bestämmer mig ändå för att köpa en, de fick bli Ride, för det tyckte Kristoffer var bra i och med att jag kommer att få en riktigt grym bräda när jag kommer hem. En bräda som någon jätte känd kvinnlig snowboardåkare haft ca 2 åk. Ursnygg är den! SÅ typsikt att den kommer efter. Men men, nu är den köpt i alla fall. Tack mamma *ler* Bilder på min lilla älskling kommer imorgon..


Take Care
//Carolina

Carolina som bonde

Nu OLIVIA skall du få se vad jag kan åstakomma tillsammans med kor. Min praktik 2004 på en bondbård i Larv fann jag på en skiva. Mycket underhållande måste jag säga. Jag borde nog satsa på bonde livet, jag är som gjord för det. haha.
 
    
           


HAHA. Jag tycker jag var rätt cool faktiskt.


/Carolina


En bra dag!

Dagen började med att stylisten var inställd pga läraren var sjuk, så jag och Malan gjorde vårat reklam arbete, jag sminkade och fotade Malin.. Resultatet blev faktiskt bättre än väntat, bilder kommer när jag är hemma igen och har min kamera sladd. Sen drog jag Malan och Angelica till kungsmässan och det blev endel shoppande.  Jag köpte saker jag egentligen inte hade råd med, men de struntade jag i.. Köpte en t-shirt på T12 från Rip Curl... som var lite väl dyr men SNYGG, så de var värt, för den skall användas på after ski(wohoo). Sedan blev det ett par jeans på Gina, snygga och BILLIGA. Ett bra köp! Sen efter skolan åkte jag och Angelica till Kungs (igen) för att hon skulle köpa lite saker som hon hängt undan. En mysig dag helt enkelt.

Nu sitter jag och försöker koncentrera mig på en engelska uppgift, utan större resultat. På fredag kommer jag hem igen, efter en vecka hos min bror och hans flickvän, för att m o p är i Gran Canaria och göttar sig, och tror att jag inte kommer att känna mig så trygg i vårat stora hus med alla läskiga fönster alldeles ensam en hel vecka, vilket de nog har rätt i, haha. Mes är jag. En eller två nätter går bra, men sen blir det lite väl ensamt.

Nu över till pluggandet igen..

/ Carolina

Kärlek till er!!!

Vissa saker är svårt att inte älska i skolan detta två klippen visar en hel del  http://se.youtube.com/watch?v=WZ0Wbsl-eMg&feature=related     http://se.youtube.com/watch?v=Gl7tc2JdI1Q&feature=related Åhhhh ni är så grymma älsklingar ;D



LOVE
//C

Carolina Gynning

Dagens räddning har varit Carolina Gynnings blogg, alltså, jag har alltid haft någon hat-kärlek till den människan. Hon har verkligen världens jobbigaste röst, men samtidigt är hon en riktigt cool och snygg tjej! Hon är ball helt enkelt och skriver på ett ärligt men samtidigt roligt sätt. Jag vet att hon är vääldigt kontroversiell person, men jag har kommit fram till att jag gillar henne!


/Carolina


bad days

Ligger nu på en uppblåsbar madrass i min brors lägenhet (för att jag inte får vistas i soffan pga smittorisk) dagen har spenderats genom att sova varvat med att vara på toa.. Maginfluensa.. Jäätte trevligt. Kan nog vara bland det jobbigaste som finns. De jag har fått ner idag är en halv macka och ett halvt glas blåbärssoppa... Mina dagar skulle nu ha bestått av bara plugg.  Skulle idag ha gjort stylist uppgiften tillsammans med Malin. Men nejdå. Med risk för att spy på stackars Malin blev de inställt.

Snälla gör mig frisk. Dock bara 2½ vecka kvar till Bad Gastein nu, woohoo.

Take Care People!

/Carro

flickan som gör det!



LOVE YOU BIG TIME!

Den lilla i hörnet

En sak som kommer upp i mitt huvud åter och åter igen är detta med vänner. Vilka kan man lita på, vilka är egentligen ärliga och inte falska? Jag tror att jag har upptäckt en del av mina vänner som nog egentligen är ganska falska, kan man kalla dem vänner då? Folk som är vän och umgås med mig för att jag är vän och umgås med deras kompisar? Att de inte vill förstöra deras rellation, men egentligen vill förstöra min? De försöker få mig som den svarta suddiga saken i hörnet. Dock bara spekulationer. Jag är ju tjej och visst är det mycket skitsnack. Men ibland vet man inte vad man skall tro. hmm. Skall det vara så? Svårt att veta. Behövde bara få ur mig det. Ta åt er, och snälla... var inte för självgoda. Jag SPYR. ;)

/C


Stress med stort S

Just nu kännerj ag att mina dagar flyter ihop igen. Skola, hem, plugga och sova. Alltså, de funkar inte för mig. Mitt plugg går inte när jag är så stressad. Jag tappade allt beträffande betyg förra terminen, som ja var en extremt tuff period i mitt liv. Nu skall jag egentligen fånga upp allt jag tappade, utan större resultat. För när jag kommer hem från skolan, lägger jag mig i soffan och.... somnar. Varje dag. Men samtidigt har jag faktiskt något att se fram emot när man kommer till skolan och det är såklart, världens underbaraste designklass (som jag nästan ingår i ;) med vissa speciella som gör mina dagar mycket mera värda! TACK FÖR ATT NI FINNS! <3

Nu skall jag förbereda min stylistgrej med Malin <3 imorgon. Kommer bli kul kul! =)


Peace
 Carro


Done!

Ayia Napa resan är beställd nu. GÖTT.

Helgens bravader

Helgen har varit sådär, både bra och dålig. Det började med en flummig dag med olivia (fredag) sen åkte jag hem, gjorde mig iordning och blev hämtad utav patrik som had VÄLDIGT brottom, för att hinna till systemet innan det stängde. Jag och Olivia spenderade ungifär en timme där och sedan gick vi till chez och PC, vilket inte var någon höjdare denna kväll. Träffa fel människor osv. Sen avslutas kvällen med att en full patrik och en full fonell kommer in på pc och berättar glatt att de har gått in på min facebook och ändrat min status till att "jag skall bli mamma :D" och skrivit en massa kränkande saker till mina vänner. Så jag blev väldigt sur (befogat kanske?) och vi gick hem. Fick en j*vla massa frågor under natten och även på lördagen vem pappan är osv. Dessutom åkte jag nästan på en anmälan för att de hade varit så kränkande mot en person. Så jag var inte sådär jätte glad på dem. Ringde Patrik och skällde ut honom. Kände mig nästan lite väl aggresiv, men jag tyckte faktiskt att det var förfogat. Tycker att när man är 22. borde man kunna förstå vad som är ett skämt och vad som inte är okey.

Lördagkvällen spenderades i gott sällskap med Olivia och Stina med mycket skratt popcorn, cola och film <3 Jätte msyig kväll blev det. Idag har jag i princip baaara läst min Engelska bok som skall vara klar och redovisad på torsdag (oopsss) så det skall jag fortsätta med nu.


Over and out

/Carolina

Militärövning

Vi skall söka till lumpen.





Visst är det kul att ha barnasinnet kvar? ;)


/ Carro

I don't wanna work today.

Jobbet har ringt mig 4 dagar i rad o frågat om jag kan jobba, de verkar vara kris där så jag fick lite dåligt samvete igår och sa jag. Så nu skall jag jobba om en timme. blää... Är inte alls sugen på de. Men okej, lite extra pengar är aldrig fel, men samtidigt så har jag jobbat 80% av mitt lov.

En sak jag är nöjd med idag är att jag har satt mig med mitt projektarbete och fick gjort en hel del faktiskt *ler nöjt* de behövdes. Den där j*vla boken om Sydafrika som är så sjukt tråkig att skriva.. Men okej, det är mitt val, bara och kämpa.

nej nu skall jag blåsa mitt hår och sedan bege mig ut i kylan för den härliga(?) promenaden till jobbet...

Take Care

/ Carolina


GE MEJ!




Ge mig en fin alptop, nypistade backar och fint väder! Vill åka nuuuu!!!

xxx

Carro

Skridskor



Åkte skridskor idag, på familjen rosanders hemliga sjö ute på råö. Det var inte sådär jätte stabilt, men kul var det i alla fall! Jag, Stina, stinas mamma och lillasyster tog denna lilla utflyckt. Åkte skridskor och fikade (varm cholklad <3). Jag och Stina trodde nog vi var bäst och kunde inte riktigt erkänna att Lena (Stinas mamma) slog oss med hästlängder (även om hon trilla) :P. Jag tycker man kan göra sånna här saker oftare, istället för att åka och fika typ. haha, eller kanske inte. Men någon gång i alla fall. 



                                      
        Lena                                       Profset själv (jag!)                         Stinisen o Linnea

over and out


/Carro


Frostig vinterdag (:



När man har sådär tråkigt... Satt och lekte lite med bild på nea. haha. Hon hade inte varit sådära jätte vacker i blont hår kom jag fram till.

Idag har varit en chill dag... igen? Jag hade verkligen bestämt mig för att plugga heeela dagen...men de gick inget vidare, Kikki ringde, så vi tog en lång promenad i den vackra frostiga naturen. Skönt, men kallt! -15 hade termometern tickat ner till. Galet kallt. Men solen kompenserade det.

Bara 2 dagar kvar, sen skola igen. Skall bli skönt på nått sätt att komma tillbaka till vardagen, men jag hade helst sluppit plugget kan jag säga. Är så trött på det nu. Mindre än ett halvår kvar till studenten i alla fall, det är ju positivt. Har 3 underbara resor att se fram emot. Bad Gastein, 3 veckor i Valencia med klassen och sen Ayia Napa (igen) ;) Party party. Napa var seriöst den roligaste resan jag någonsin gjort. Så mycket underbara människor, stämningen vädret, allt var verkligen perfekt. wahh, vad jag längtar tillbaka!

Nu är det dags för lite Thé, mitt täcke och den tråkiga engelska boken.
 


LOVE

/Carolina

Kreativm någon?

Att vara kreativ, det är inte min grej. Därför ingen fin design på bloggen. Men det kommer, när min kreativa milimeter av min hjärna börjar jobba.

/ C


Dagen efter.

Jo tjena, nykter var det. Nej, kvällen blev inte speciellt nykter. Jag hade planerat till tusen att jag skulle vara helnykter, kanske ta ett glas champange hos Olivia till maten (vem kan motstå?). Jag var pank igår. Så då tänkte jag att det var ju perfekt kväll att inte dricka. Men nej, då införde mina kära vänner bjudacarrokvällen. Så man kan säga att det blev lite mycket. Men kul var det, riktigt roligt! Först rumpan och sen mingel, inte direkt mina favoriter. Men det var kul igår! Mycket dans, underbara människor och dricka. Perfekta ingridienserna för en lyckad utekväll. Jag är nöjd.

Vakna upp hos Olivia imorse, då varken jag eller Olivia mådde sådär jätte bra precis, så fixade vi det bästa receptet för en bra bakismorgon. Coca cola, rostade mackor, oboy och sälskapsresan. ÄLSKAR den filmen. Blev så sjukt sugen på att åka till Bad Gastein när jag såg den. Bara 4½ vecka kvar nu. Det blir sjukt kul. Jag Anna Olivia Anna Christian och Andreas, vilket otippat gäng. Men oj vad kul vi skall ha!

Nu skall jag fortsätta min bakisdag med ytterligare en film i min soffa plus köttbullar och makaroner.

xxxxxx

Carolina

Nytt år, nya problem?

Jag är en person som ger upp för lätt, som inte riktigt kämpar som jag borde för att klara av och reda ut mina problem. Nytt år nya förutsättningar? Nytt år nya problem, eller som jag. Nytt år och medföljda problem från föregående år. Så är det i alla fall med skolan. Idag hade jag verkligen tänkt att ta tag i min marknadsföring. Det enda ämnet jag någonsin fått IG i. Men jag klarar inte börja plugga inför prövningen. 500 sidor, plus två inlämningar. Jag hinner ge upp innan jag börjar. 

Ibland är jag orolig vart mitt liv skall ta vägen, alla verkar ha sina framtidsplaner, veta vad de vill göra med sitt liv. Drömmen om vad jag ville bli försvann för mig ungifär när jag fyllde 14 och insåg att jag inte är någon som är bra på att ha press på sig att få bra betyg. För min dröm om yrke är nog lite barnslig, något som alla barn vill bli när de är små. Fast de aldrig riktigt släppt på mig. Drömmen finns fortfarande där. Mitt drömyrke. Jag tror att en dag inser jag att man måste kämpa för att nå sina drömmar, den dagen är inte idag. Idag lever jag för dagen, tänker inte på morgondagen speciellt mycket. För ikväll är det fest, igen. Olle är 18 och skall ha middag med hela tjejgänget. Suprice suprice. Men seriöst, man är bara 18 en gång? Olivia skrattade åt mig när jag sådär halvsluddrigt sa vid 12 slaget på nyår att jag inte skall dricka en droppe alkohol innan vi åker till Bad Gastein. Hennes ord var, "säg inte det där till för många, för Carro..du är sämst på att hålla sånt" Hon har nog rätt. Fast, ikväll skall jag nog inte dricka (okej, jag lovar inget), för då kommer jag få äta upp mina ord tusen gånger om. Okej, om en snygg kille bjuder mig på en flashig drink ikväll, då dricker jag. Deal? (okej, skall inte lova) jag och mina löften till mig själv är sämst.

Hoppas ni får en lika trevlig kväll som jag kommer få!

Ta hand om er!

Puss och kram Carolina


En bloggare eller ej?

Jag vet att detta med blogg är något som är väldigt mainstream för tillfället. Men jag är en periodare, ibland är jag sugen till tusen på att bara skriva av mig. Ibland så orkar jag inte alls. Just nu har jag en sån period då orden kommer automatiskt. Behöver inte tänka, de bara flyter på. Så stunder som denna är det bra att få skriva av sig. Därför skapandet av denna blogg.

Antar att dem som kommer att läsa bloggen (om nu någon kommer göra det) är folk som redan vet vem jag är så jag behöver inte presentera mig närmare känner jag. För jag vill inte bli en blondin Bella och bli rik på sånthära tror jag. De är nog inte riktigt min grej. Mode, trender, smink, kläder visst är det kul, men det är inget som är sådär jätte intressant för mig egentligen. Hänger med på det jag känner att jag måste. Tror inte man behöver överanstränga sig, bara man är sig själv. Det är för många som inte är det, alldeles för många.

Nej, nu tog suget på att skriva slut. Men jag återkommer.

Take care


/ Carolina

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0