sjukling

Var på jätte trevlig jentemiddag igår hos min kära kusin. Jätte mysigt verkligen. Dock åkte jag hem tidigt för jag kände mig inte hundra igår, och när jag vaknade imorse hade jag tappat rösten och hade sjukt ont i halsen. Skulle egentligen jobbat idag, men kände att det inte var något alternativ i och med att jag inte ens kan prata. Så antar att det blir en recoverdag idag. Skall försöka få i mig något att äta vilket inte alls är frestande för tillfället..

Jaja, ha en fin dag !

Puss


escape

Vaknade nyss, jag sover fortfarande länge. Fast i och för sig har jag inte så mycket att komma upp till när jag inte jobba, jag skall jobba imorgon dock. Veckan har varit ganska lugn, hade upplärning på det nya jobbet måndag och tisdag, det verkar som ett schyst ställe faktiskt. Så det skall bli kul att börja på riktigt nästa vecka. I onsdags var vi ute en sväng på sjöboden, blev en riktigt rolig kväll! Träffade härliga norrmän som vi satt och tjöta med hela kvällen, sen blev det såklart efterfest med massa John Mayer, ÄLSKA!

Igår var jag och Sara ute och tog en öl, gick hem tidigt och la oss och kollade på film. Myspys. Ikväll skall vi hem till min kusin på middag/förfest, fast där stannar det nog för oss, för både jag och Sara skall upp och jobba imorgon och Malin skall jobba ikväll.



På föien för ett tag sedan.





take care <3

Söndag

Godmorgon !

morgon och morgon, det är i alla fall morgon för mig. Vaknade för en stund sedan, inte riktigt likt mig att sova till halv 2, men det var en hård kväll igår, så jag fick lov. haha! Gårdagen var minst sagt galen. Började kvällen på Banco Rotto, en riktigt snobbig lyxsresturang, med jätte högt i tak och enorma kristalkroner i taket, jätte fint. Där hade vi i alla fall våran personalfest, jag köpte det billigaste på meyn, 250 pix för lite fisk, som hittat. Senare på kvällen förvandlades resturanget till ett paradis för ensama 50 åringar, och mitt ibland detta satt lilla jag. Kände mig verkligen som en liten jävla skitunge. Men det var trevligt, mina arbetskompisar är grymma fram till att jag gick fram till baren och skulle beställa då det kommer fram två män i 50 års åldern och erbjuder mig en trekant. VIDRIGT! Då kände jag att det var dags för mig att gå vidare. Jag gick ensam till Exodus (Malin jobbade, men annars kände jag ingen) där socialiserade jag mig med diverse intressanta, speciella folk. Minst sagt intressant kväll. haha. Men jag hade riktigt kul konstigt nog. Kanske skall börja med det där med att gå ut ensam i fortsättningen? Vem vet!


Nu skall jag se film och drömma om en fet jävla pizza, som jag ändå inte kommer att få.


Puss!


Klar för personalfest!











Nu kör vi. Nya blåa festblåsan skall invigas.



Ha en fin kväll!

mentaltrötthet

Kanske borde ge detta en chans till? Jag är sämst på att uppdatera, jag vet. Jag har varit i så bra banor ett tag att jag inte har haft något behov för att skriva. Men att skriva är ju faktiskt något som jag egentligen älskar, jag älskar att kunna förklara känslor, människor, livet i ord på ett papper. Det kanske egentligen inte är något som är intressant att veta för någon annan, men det är något som är intressant för mig.

Jag tror mycket av min vardag, min livsstil är att prata med folk om deras problem, diskutera, problemlösa och få personer att må bättre. Jag gillar det. Ibland känns det dock som att jag också hade velat ha någon speciell, här som jag också kunde byta något riktigt djupt samtal med, och inte bara lyssna och förstå. Missförstå mig inte. Jag älskar att få andra att må bättre och lyssna, det är inte det men det är bara ibland man får någon konstig känsla av att inte kunna uttrycka allt man vill få ur sig. Rädd för att trampa någon på fötterna, rädd för att ta upp någon annans tid.

Anyway, jag är i alla fall tillbaka i Bergen sen 2 veckor tillbaka efter en behövlig visit hemma i onsala. Träffa folk man har saknat, som man älskar. Jag älskar Bergen också. Det kommer bli ännu bättre nu när min käraste vän har bestämmt sig för att flytta hit. Det kommer bli bäst. För ibland är saknaden efter riktigt riktigt nära människor ganska jobbigt, men nu blir det ändring. Woho!

Jag borde egentligen ha en riktigt lycklig helg, men jag har något mentalt hinder för mina lyckokänslor för tillfället, men det är lugnt dom kommer tillbaka, jag skall bara koppla bort det dåliga så kommer dom smygande igen. Lite sol och mindre snö hade inte skadat heller. Jag har ju fått jobb denna helgen, ett jobb som känns riktigt roligt. Jag har lämnat det där med äldre bakom mig lite tror jag, jag har hittat något jag trivs bättre med och som gör mig gladare. Jag har fått jobb på ett bofelleskap för utvecklingsstörda, nära mitt hem här i Laksevåg, Perfekt. Första dagen är på måndag, skall bli riktigt skönt att börja jobba igen! Och ikväll blir det personalfest med mitt andra jobb, Spelhaugens dagsenter, även där arbetar jag med utvecklingsstörda. Där jobbade jag ju i 3 månader innan jul, men de behövde inte vikarier nu efter jul, vilket är väldigt synd för där trivdes jag verkligen som fisken i vattnet, men men. Thats life. Kommer förhoppningsvis trivas lika mycket på det nya jobbet, det känns som det. Behöver träffa lite nya folk också.

Nog babblat, skall ta på mig lite kläder nu och pallra mig ner och hämta upp tvätten.


Jag och malin för ett tag sedan. :) Foto: Marius


RSS 2.0