Studentvecka

Hej hopp.

Längesedan igen. Jag orkar inte. Men direkt jag är ledig skall jag försöka börja skriva regelbundet igen. (eller vadå ledig, det är jag redan?) Men i alla fall, just nu är jag inne på finalveckan i skolan, som är lika med att festa och vara i skolan så lite som möjligt! Det är hur skönt som helst att ätnligen se slutet  på skiten. Äntligen. Jag vet att alla säger att man kommer att sakna det, men jag tvivlar. Jag har haft det för jobbigt denna terminen och kommer minnas skolgången som jobbig tror jag. Fast jag har faktiskt fått en studentkris, det skall jag inte hålla undan. Här om dagen bröt jag ihop, jag var deppig över ett betyg i skolan, och sedan att jag kanske aldrig mera kommer få se folk som jag har träffat varje dag i skolan i 3 års tid. Jag måste komma ihåg det att det är lika mycket mitt ansvar som deras ansvar att höra av sig.. Jag hopps jag lyckas med några i alla fall. För annars blir det väldigt tråkigt utan dem...

Förra veckan, då fyllde jag år. Det blev en mysig dag med först familjen + farmor som anlände från Norge. Sedan på kvällen var jag en sväng hos Anna och spelade lite spel och grillade med tjejerna. MYS! Helgen var rellativt lugn, var på tjejmiddag hos Petro på fredagen, jätte god mat och jätte härliga människor, efter det drog vi till mingen (!?) som hade fest inför studenten. Det var faktiskt kul! Dansa massa och träffa massa härliga människor. Lördagen blev lugn tillsamans med Malin, solning badning, thaimat och sedan en långpromenad på kvällen, mysigt. Söndagen blev inte lika lugn. Jag och Olivia fick ett utav våra spontan ryck och ville festa, i och med att det faktiskt var början till studentveckan. Så det sluta med att jag stina kikki och Olivia åkte till Patrik och Markus och festa loss lite för mycket? Icke, man kan itne festa för hårt innan studenten. Haha. Det var i alla fall en kul kväll!

Nu skall jag snart hitta en fin klänning som jag skall ha på men och dra mig inåt stan och gå på studentmottagning hos sofie, min älskling! Skall bli riktigt kul faktiskt. Längesedan jag träffa henne nu. Men hon skall som sagt med til Ayia Napa om en månad! VI ÅKER OM EN MÅNAD!!! Hur taggad är jag!? Hur taggad som helst. Hoppas det blir rika roligt som förra året, om inte roligare. Festa sola bada och svettas. Gryyymt kul. Haha.

Nej mina vänner nu är målet Sofie, så jag måste göra mig klar.




Ayia Napa babe! ; ) haha..


PUSS

RSS 2.0