Måndag

Jag vill ha körkort nu... Missade precis bussen till skolan, som jag i princip alltid gör på måndagar... Hur lyckas jag är frågan? Det hade varit så skönt att bara sätta sig i en bil och slippa passa busstider och tänka på hur man ser ut, på en jävla buss... Jaja, körkortet är på g i alla fall. Har börjat köra endel faktiskt. Duktigt av mig?

Helgen har i alla fall varit lugn, som de 3 senaste helgerna också har varit. Vad händer med mig? Vart tog partyprinsessan vägen? I don't know.... Ända jag vet är att nästa helg inte kommer bli lugn, och det skall bli förbannat roligt! Varför? Jo då åker jag och alla underbara tjejer på min skola till Angelicas land! 8 goa tjejer i ett hus, kan det bli mycket roligare? Nope! Plus att det kommer att dyka upp lite norrmän på lördagen, Trond Martin och hans vänner. Skall bli riktigt roligt! Nästa vecka bär det även av till Spanien. Jag längtar faktiskt. Tänk att få ligga vid en pool och bara pressa, så man blir riktigt bruuun! Jag vill!!

Nu skall jag pallra mig ner till busshållplatsen, så jag inte missar nästa buss också.


Puss på er!


 Vill vara där... NU! (bild från Ayia Napa, förra året)


Vårkänslor och plugg..

Solen skiner, fast det är svin kallt ute. Vårkänslorna finns där, bara det blir lite varmare, så är det perfekt.. Idag är jag ledig, fast skall ägna hela dagen åt att plugga på mitt projektarbete. Måste verkligen bli klar med det snart. Är inte alls mycket tid kvar nu.





Kanoonkuul

I fredags skickade jag och Linnea mail till några äldreboenden i Norge. Vi trodde inte att vi skulle få något svar i och med att vi inte skickade med CV och att vi dessutom sökte jobb i höst. Men igår så fick jag ett svar, där de frågade efter mitt telefon nummer och idag ringde det en kvinna och frågade mig lite saker och sa att vi kunde jobba som vikarier i höst. Jag blev jätte förvånad. Hon lät jätte positiv. iiihh :D Så hääärligt att ha en plan, och inte bara en plan utan också en fot med i spelet! Jag blev sååå glad. Skall inte låta någon få ner min lycka...Dessutom har både Linnea och Andreas fått jobb på Ekhaga i sommar! Så jävla roligt kommer det bli, att jobba med några man känner!!


Ikväll blir det Den rätte för Rosing och vindruvor, myspys. Det ända som saknas nu är Stina. För henne saknar jag.. En jacuzzikväll a la Carro och Stina hade inte varit fel nu... 



Tråk söndag

Hela denna helgen har gått ut på att jobba och shoppa. Intäkterna och utgifterna har i princip vägt upp varandra. I fredags tog jag och mamma oss en shopping tur i Kållered, där min underbara mamma köpte studentklänning och en anna klänning, jääätte fiiina, båda från Vila! Sen fick jag tre par skor och ett halsband. Hon är så gullig min älskade mamma. Sen blev det jobb 15-21, och sedan kom Linnea och umgicks lite med mig på kvällen. 

I lördags var det meningen att jag och Kristine skulle ha en shopping dag, men jag var tvungen att rycka in på jobbet från 7 till 12. Så vi åkte in efter istället, där vi även träffa Linnea. Jätte mysigt var det. Fick köpt två viktiga saker också, en  bikini,  gul randig från H&M och solglasögon från Beyond Retro.

... Och idag blir det 10 timmars jobb för mig. Först från 8-13 och nu har jag tre timmars rast och skall sedan tillbaka och jobba 16-21. Kul helg. Men pengar är alltid kul, så det är värt slitet.

Här kommer lite bilder på helgens inköp. :) (värdelösa bilder, men man ser i alla fall lite)

          


Nu skall jag sova lite innan jag skall tillbaka till jobbet! 

Byeee
 

onsdag

Varför ser man bara det negativa när man har så mycket att se fram emot? Bara nu under de närmaste månaderna kommer det hända jätte mycket roliga saker! Börjar med Angelicas land med alla favorit tjejer på skolan, sen blir det Valencia med klassen i 3 veckor, efter det blir det bal och en bal till, studenten, ayia napa och road trip med Olivia. Det är ju jätte mycket roliga saker som händer! Måste fokusera på det roliga och vara mer positiv. Detta funkar inte.

Nu skall jag vara duktig och träna med min Älsklings Angelica.


Later!


Privat mattelärare sökes?

Alltså, jag har suttit heeela dagen och pluggat matte, har prov imorgon och förstår fortfarande inte ett skit. Jag behöver verkligen en privat mattelärare, som kan förklara så jag kan förstå skiten. Hade en jätte bra privatmatte lärare förr året... vart tog han vägen?

Inköp till Valencia.

Kollade vädret i Valencia just nu, 24 grader! Det gav mig en kick, jag måste ut och shoppa och köpa in lite nya kläder. Sommarkläder! Åhh vad härligt det skall bli och komma ner till värmen och bli lite brun. Nu har jag faktiskt börjat längta. Gjort en shoppinglista, vad jag skall köpa.

- Bikini
- kjol
- Strandklänning
- Klänning
- Nya toppar
- Flipflops

Nu är frågan.. kommer jag verkligen ha råd till detta? Äsch man måste väll unna sig lite för att känna sig snygg!

Har lite funderingar:


            
   klänning från H&M           Kjol från H&M     


  
        
   Flipflops från H&M       Bikini från Nelly.se



Jag är verkligen sjuukt shoppingsugen!


Det funkar inte så.

Helgen har varit helt lugn, lite tråkig faktiskt. Men jag behövde nog ta det lite lugnt. Tänkte umgås lite med mina kära föräldrar idag, frågan är.. hur tänkte jag där? Det funkar ju aldrig. Planen var långpromenad på Tjolöholm, vi kom inte utanför dörren innan jag och pappa börja bråka.... Så var den dagen förstörd. Slutade med att jag slog handen i en betongvägg och kastade mobilen i väggen... Det blev inget Tjolöholm. Jag och mamma tog en långpromenad på råö istället.

Sen har jag även gått Onsala runt med Linnea, mycket mysigt. Har verkligen saknat henne, 3 månader i Karibien... Är så mysigt att prata med Linnea, man kan verkligen prata om allt, och de bara flyter på. Hon är underbar. Det bästa är att hon  antagligen också skall med till Norge och jobba i höst. Jag längtar verkligen efter att få komma bort härifrån. Plus att jag älskar Norge, norrmän är mums ;) och extra mycket pengar är aldrig fel! Så tummen upp för det!


Älskling


Jag har världens finaste hund, så är det bara.

Grått är det nya blonda!

Japp, så är det. Jag hoppas på den nya trendsättaren. Jag och mitt jävla hår. Skall altid exprementera, med varierande reslutat. Igår skulle jag färga håret lite mörkare blont, eller som det stod på flaskan "ljusblont" men ljusblont blev det i alla fall inte, mera gråblont, eller lite mera åt det råttfärgade håret. Ingen hit. Men det får vara så några veckor och sen får de åter bli blont igen. Bildbevis kommer.


tre veckor och sex dagar.

Skrivandet går ganska dåligt. Men de får ni stå ut med. Denna vecka har mest gått ut på att lyssna på allt negativt prat om Valencia resan (med klassen). Jag orkar inte vara negativ längre. Har stängt av allas gnäll. Det jag från början oroade mig för mest var att Mattias och Victor inte får åka med... Det suger. Det är dem jag umgås mest med i klassen, är ledsen att säga de.. men resten har glidit ifrån på något sätt. Men jag ser fram emot det i alla fall. 3 veckor i Spanien, förhoppningsvis sol och ett fem stjärnit hotell. Man får bara inte klaga. Det kommer bli bra tror jag. Jag skall bo med Sofia och Linda, känner ingen av dem speciellt bra, så dem kommer jag nog lära känna lite bättre.


Håkanist, javisst!

Har precis lyssnat på en mycket bra dokumentär på P4 om ett Håkan Hellström fan. Jag kunde känna igen mig så mycket i det hon sa. Detta är nog inte så många som kan förstå, jag har svårt att förstå det själv. Men Håkans musik gör en verkligen lycklig. Hans texter hans närvaro i låtarna, det blir bara en perfrekt smet av allt. I dokumentären beskrev hon hur den där bubblande känslan av lycka  kommer fram när man står längst fram på en konsert och ser denna fantastiska människa, hans närvaro är så total, hans kärlek till musik. Han är verkligen en sann poet. Tomheten efter en konsert... Att de där timmarna med Håkan är över. Jag låter kanske överdriven nu, jag vet att många tycker det. Men det är så jag har känt sedan första gången jag såg Håkan på Okej-dagen för massa årsen, dagen innan min födelsedag. Jag minns det så väl. Sedan dess är jag såld. Även om jag kanske inte utstrålar "jag älskar Håkan" i min klädstil eller sminkning som de beskrevs på denna dokumentären, kan jag ärligt säga att jag förstår dem rakt igenom. Jag gillar det. Men okej, det går en gräns någonstans, det där är inte min stil, jag kan väll älska för de?


Foto taget av mig på Peace and Love i somras.



Nu vet ni min kärlek till Håkan.


blääää.



Gaaaaahhhhh.....jag kan inte koncentrera miiig!

Ångest!!!!!!!!

Jag har ångest för att:

- Jag måste alltid gå upp en storlek när jag köper klänningar med dragkedja, annars går de inte över brösten.
- Jag alltid glömmer det.
- Jag vet inte om jag gillar och skall behålla klänningen jag köpte idag.
- Mattias och Victor inte får följa med till Valencia.
- Jag vet inte om jag kommer trivas i Valencia.
- Mina betyg.
- Mitt projektarbete.
- Framtiden.
- Pengar.
- Träning.

Livet är fan inte lätt..... Men det har jag inte påstått heller.


Håkan+säng=avkoppling

Det är mitt bästa sätt för att koppla. Ligga i sängen och lyssna på Håkan. Bättre blir det inte. Bara så ni vet.


biosuget.

Jag har 2 filmer jag verkligen vill se på bio nu. Män som hatar kvinnor och I taket lyser stjärnorna, detta skall jag göra om jag så får gå själv. Eller nej, jag har en plan! Jag skall ragga upp en svin snygg kille som skall bjuda mig på dessa. En bra tanke som antagligen inte kommer bli verklighet, men man får väll drömma?

2 mars 2009

Det där med rubriker är inte min grej har jag kommit på. Men i alla fall. Nu sitter jag i skolan, har egentligen slutat, men väntar på att min kära moder skall hämta mig så att jag kan komma hem till ännu mera plugg.. Jippie. Jag måste verkligen plugga, ligger i princip efter i allt. Jag orkar inte ta tag i det, men jag vet att jag måste. Bara 4 månader kvar att kämpa och 3 veckor av dem är jag i Spanien. Så det är inte så långt kvar nu. Anmälde mig till balen idag, studentflaket är fixat och studentmössan kommer om någon vecka. Det är så overkligt. 13 år i skolan och äntligen så ser man ett slut på det. Helt sjukt.

Såg precis att Linnea har kommit hem från 2 månaders glassande i karibien och USA. Den skiten, hon är säkert jätte brun och snygg. Det är skönt att ha henne hemma nu i alla fall när Stina har lämnat.  Har redan börjat telefonterra henne, utan resultat. Hon är sämst på att svara... Om ni ville veta.

Nu skall jag ut i snöblasket och vänta på mammsen... Take care lovers.


RSS 2.0