näst sista kvällen

blev en tidig kväll idag. Jag är trött. För trött, jag vet inte varför jag är så fruktansvärt trött hela jävla tiden, men det är jag. Vi var en sväng på Sargentana ikväll (lokala puben) där vi träffade Scott och Conor, för sista gången. Eller inte sista, det blir imorgon. Hatar att säga hejdå till folk. Men jaja, det måste väll vara så. Om jag hittar ett billigt flyg ner hit i sommar eller höst, kommer jag inte tveka att åka ner hit. Love to Oliva Nova. Fast ja, det skall bli skönt och komma hem också. Speciellt att gå ut, festa och träffa alla på torsdag (valborg) det skall bli kul. Träffa Stina igen!!! Har saknat henne så sjukt mycket verkligen.

Idag har vi varit i Valencia hela dagen. Var på ett Oceanmuseum, såg en delfinshow som var mycket imponerande. Det fanns även sälar, fiskar och allt annat som det brukar finnas på ett akvarium. Eftrer museumet blev det shopping. Jag kunde inte hålla mig ifrån att spendera pengar idag heller. Blev en vit tunika och en svart t-shirt med tryck från Zara, jag blev nöjd.

Nu kommer lite bilder från senaste dagarna. Enjoy.

Bröllopet på hotellet


Phille och Christer sjunger på puben


Scott och Conor gör sin grej? haha.


Jag och Emilia i Valencia


På delfinshow


Delfiner


Nyinköpt klänning från Zara, fetto carro. 3-rätters två gr om dagen, då blir man fet?






Puss


Vill inte lämna Paradiset..

Nu börjar det närma sig slutet för oss här nere. På onsdagnatt är det dags att åka hem igen. Jag är väldigt splittad, en del av mig vill stanna i detta paradiset för alltid och en del av mig vill hem till mina vänner.. Jag hade kunnat stanna här i en månad till, bara vara lix. Här finns inte stress och allt annat jobbigt som finns där hemma. Men samtidigt finns inga av dem jag älskar heller. Så jag är splittad. Vill bara få ner alla hit och leva i vardagen här en månad. Sen hade jag nog längtat hem. Det känns verkligen som man har funnit vänner här nere i Scott och Conor, speciellt. Det kommer bli jobbigt att säga hejdå till dem. Sen vädret, de trevliga människorna, den lugna kulturen och allt annat härligt här nere. Någon gång kommer jag tillbaka hit, det har jag bestämt mig för.

Får väll även säga ursäkta för min dåliga uppdatering. Jag har haft fullt upp med att sola, bada, umgås med folk och pluggat. I lördags jobbade vi även i köket på ett bröllop som hölls här, jag och Linda stod och ptusade bistick och glas i 4 timmar. JÄTTE kul... Men Individ T gav oss en liten belöning efter, sen blev det Irish pub för oss, där vi träffade Lee och Conor, för lite tjöt. Trevligt trevligt.

Nu skall vi ner til Puben igen för att träffa folk.



Hade wonderbart!


PUSS

En dag i Gandia

Jag förstår inte hur jag kan vara så här trött som jag är idag. Det har blivit för lite sömn denna veckan tror jag, lagt mig tidigast halv 2 varje dag och gått upp tidigt. Ikväll blir det varken någon pub eller vara social för min del. Har varit på puben varje dag hela veckan, mycket trevligt, men det tryter på arma mej. Jag skall lägga mig i min säng och kolla American Pye tror jag, och imorgon får jag sova ut. Vi skulle egentligen ha praktik, men vi skall jobba på ett bröllop som skall hållas på hotellet på lördag istället, från 9 till 1. Jag hoppas det går bra, för det känns inte direkt bra att förstöra någons bröllop....

Idag har vi i alla fall varit i Gandia hela dagen. Det började med ett besök på Gandias universitet. Det var itne så där jätte roligt, men fanns i alla fall massa Spanskiter som höll ögonen på oss blonda heela besöket. Efter en timme där fick Cindia Linda att spela sjuk, så vi smet och åkte till stranden och solade från halv 12 till 3. Hur underbart som helst. Idag hade jag i alla fall vett att smörja in mig liite mera än vad jag gjorde igår (haha) men har bränt mig i alla fall. Eftere stranden åkte vi till en lokal radio och tvstation i Gandia. Vi fick se hur det gick till när man skulle ha tvprogram och hur olika studier såg ut och vi fick även se när ett direktsänt radioprogram spelades in. Cindia och Philip fick äran att bli intervjuade, med blandade reslutat från Phille lille, haha. "Jag vill hälsa till mamma" och "Jag heter mycket bra". Men det var jätte intressant.


   På stranden


Phille och Cindia i direktsänd spansk radio :)




Imorgon blir det liveband och solning tror jag. Nu över till American Pye.

Love


Röding

HÖGSTBJUDANDE PÅ RÖD CAROLINA!





Nu skall rödingen åter igen till lokalpuben och ha en trevlig kväll. Och imorgon blir det Gandia och stranden! Woohoo.


Puss och Kaka (Angelicas uttryck) ^^

Tisdag

Förlåt för dålig uppdatering. Jag har varit lite skrivtrött. Jag känner inte igen mig själv just nu, jag är hur enegisk som helst. Gymmat tre dagar i rad och är rastlös. Fast söndag och måndag har varit väldigt roliga dagar, eller kvällar i alla fall. I söndags anlände Cindia hit (rektor), och om jag skall vara ärlig trodde jag att reglerna skulle stramas åt och vi inte skulle få göra någnting. Men icke... Redan första kvällen så följer Cindia och Sara med till den lokala puben (enda puben) i Oliva nova. Det var typ 5 personer på hela puben + oss. Vi sitter runt ett bord och snackar i nån halvtimme, när plötsligt några ungdomar på bordet bredvid frågar om vi pratar spanska, Cindia blir jätte tossig, rolig och börjar prata med dem, och ta kort. En av tjejerna, hon såg och betedde sig väldigt billigt, satte sig bredvid mig och började prata om mina bröst (på spanska) så jag förstod inte så mycket men hon jämförde tydligen vem som hade störst bröst.. Jag vann tydligen också. Haha. Men CIndia forstätter i alla fall och ta massa bilder och alla är galna. Helt plötsligt säger Cindia bara "Vi åker till Gandia och dansar NU!" bartendern som jobbar där säger att han kan stänga puben och alla åker till Gandia tillsammans och dansar, så det var väääldigt nära att vi gjorde det. Men vi var nog ganska trötta, i och med att klockan var 1 eller något och vi skulle upp på praktik dagen efter. Men de fortsätter i alla fall att ta kort med oss och börkjar bitas i håret och örat grejer, helt galet. Plötsligt inser Cindia att dem inte är bara galna utan att de sitter och röker på och är höga som hus, då gick vi. Haha. Näe, det var en galen kväll...
 

Igår gick vi dit igen, ett lite större gäng och dricker öl, cola och vatten och hade det super mysigt! Cindia påstår  hela kvällen att hon ser ut som Darth Vader och alla sitter och fular sig och drar massa sketchskämt hela kvällen. Individ S gick på träff (kan man kalla det så?) med individ T, fast han var tydligen upptagen..... tyvärr. Men vi hade i alla fall en super trevlig kväll på puben med massa tjöt, skämt och skratt. Scott joinade också oss under kvällen, mycket trevligt... :)  



Idag har vi varit i Valencia, på ett Universitet, jätte tråigt faktiskt, men jaja. Sen åkte vi till en jätte fin borg från Romartiden. Det var riktigt häftigt faktiskt. Vi flumma runt där och hemresan blev en jävla massa flum med Emilia. Övertrötta kanske? Har inte blivit så mycket sömn senaste kvällarna. Inte inatt heller kan jag tänka mig. Vi skall ner till puben idag också och ha allsång med klassen och försöka få med oss lite trevligt folk. Myspys. :)


Nu skall jag duscha och göra mig iordning inför middagen.


Seee yaaa


Efter regn kommer sol ;)

sååå klychigt, men sant. Nu så har det slutat att regna och spruckit upp i en vacker kvällssol.. Dagen har varit lugn. Har mest legat inne faktiskt.. Fast jag har varit lite tant, städat och tvättat. Så nu är det städat här och mina trosor hänger på tork. Om ni ville veta. Har dessutom varit på flumpromenad med Sofia. Nu skall vi snart ner och äta middag och Cindia anländer även idag.



När vi två blir ett konstverk


kanonkul 3 av fem toster


In i krukan


Nya tunika och lukta underarmen är bra har jag hört.



Nu skall jag minsan platta håret. Hej och hå.

Söndag

Nu har jag precis kommit upp fårn gymmet, jag är helt slut. Helt underbart. Känner mig lite duktig i alla fall, och jag måste ju hålla överenskommelsen med Angelica, att träna så mycket som möjligt!

Gårdagen var kul, vi var först på hottellet, solade badade och slappade (jag gymmade också) fram till klockan 5 då vi åkte in till Gandia och shoppade. Hanna var den som fick in bästa shoppingfloet. Haha. Jag köpte en vit skjort/tunika, vet inte riktigt vad det är och en korallfärgad klänning. Finfint. Det blev tyvärr ingen utgång, pga lite komplikationer, men jaja. Jag får ut och festa när jag kommer hem istället, kommer ju faktiskt hem på Valborg. HOPPAS ni har fixat någon fest då, så jag får ut lite festengergier och umgås med er. ;) Efter jag hade kommit hem igår satte de andra sig på irishpuben på hotellet och drack sangria och öl, medans jag kollade på Jävulen bär prada i min säng. Var väldigt trött. Kändes så tråkigt att inte kunna gå på Kikkis studnskiva igår, hörde att den blev så lyckad. Plus att jag fick ett väldigt roligt samtal från en viss Olivia Jonson, haha. Du gjorde min kväll!

Imorse samlades hela klassen vid frukostbuffén vid nio för att äta frukost tillsammans och överraska Sara, vår undeerbara lärare på hennes födelsedag med en liten tårta med ett ljus på. haha. Mysigt, och idag kommer Cindia hit också (våran rektor) så nu får man nog allt sköta sig ordentligt. Dessutom så ösregnar det och åskar här idag, första dagen med riktigt ihållande dåligt väder. Ganska mysigt faktiskt...


Jaja, nu skall jag duscha och sedan kolla på en film. Take care!

*Hjärta*


Projektarbete, liveband och Mys

Efter mitt lilla hemlängtan infall blev det faktiskt bättre. Nu känns det okej här igen. Kom precis hem från en jätte mysig liten närliggande pub med livemusik. Vi träffade Engelsmännen, lika trevliga som vanligt. Det är härligt att ha folk utanför klassen som man kan umgås och prata med. Så ja, detta har varit en mysig kväll. Har även lämnat in mitt projektarbete idag. Äntligen, blev helt okej.

Imorgon blir det Gandia med shopping och utgång. skall bli riktigt kul!


Vid middagen

Dessie och Madde utanför Puben


Connor


Lilla Sofia var glad :D



Puss


Saknar...


trötthet och hemlängtan

tro det eller ej, men verkligheten har kommit över mig också.. jag är sjukt trött och känner just nu att jag helst vill hem och lägga mig i min egen säng. Det har gått över en vecka här nere nu. Jag vet inte vad som händer. Men jag saknar er! Behöver någon att prata med, hatar att behöva tänka på att ett samtal hem kostar hur mycket som helst. två veckor kvar här.

Har hört att några Engelsmän har översatt min blogg och haft en rolig stund ;) hahaha, jag unnar er den roliga studen, jag menar allt jag skriver. Haha. Ganska roligt faktiskt, fast ganska pinsamt.. men jaja watherver... Ikväll skall vi ut på någon pub eller nått sånt och lyssna på liveband och vara fina. Blir mysigt. Sen imorgon blir det utgång. Weei..

Jag har föresten sätt en ny kille på hotellet idag, som är riktigt snygg.. Verkigen en Carro kille. Jag tror han är här i helgen för att spela golf. ihh, har alltid hatat golfkillar, men nu har jag sätt flera som ser bra ut. Jag gillar urvalet. Haha. Hur har ni det där hemma?

Looovee

Fredag

Godmorgon på er! Hoppas ni har haft en bra natt. Det har jag i alla fall ;) Shoppingturen igår var kul! Patricia och hennes syster Sandra hämtade upp oss på hotellet vid halv 6 och så åkte vi länge, mest för att Patricia körde fel hela tiden. Haha. När vi kom fram gjorde jag världens pinsamaste sak. Skulle gå ur bilen, vara bara 2 dörrar. Klumpig som jag är så trillar jag ur bilen och ramlar på knäna och händerna. Alla viker sig och de måste trott att jag var dum i huvudet... Jaja.. Sen blev det shopping fram till halv 10. Köpte ett par flipflop, en tunika på ZARA och en t-shirt på någon affär jag inte minns namnet på. Så det var lyckat.

Nu skall jag och Sofia snart praktisera igen, men först avnjuta en god frukost.


See ya

Morgon, matteprov och sol

sitter just nu vårat studierum och har precis skrivit ett matteprov, för Matte C...Det gick åt helvete, om man nu får lov att säga så. Men jaja, det är bara att bryta ihop och komma igen. Solen skiner ju i alla fall och idag skall jag Sofia och Linda in med Patricia och shoppa i Gandia. Skall bli kuul.

Efter att Olivia ringde mig igår, fick jag hemlängtan. Inte för att jag vill hem till mamma och pappa, utan hem till mina underbara vänner. Jag vill finnas där för dem, som de finns där för mig. Det är så svårt att inte kunna ringa till folk när man känner för det, utan att behöva tänka på telefonräkingen. Men nu har det i alla fall gått en vecka här nere, och det har gått förhållandevis fort.. Så de två resterande veckorna hoppas jag på att dem går fort också. När jag kommer hem härifrån väntar bara allt det roliga. Bal, student, sommar, Ayia Napa. You name it. SÅ jag skall verkligen försöka att njuta av dessa veckorna här nere. Mest för att slappna av, njuta av solen och lära känna mig själv, på ett ensamt plan. För hemma har jag alltid mina vänner som jag ringer när jag fundersam eller inte vet vad jag skall göra, här måste jag ta beslut själv och klara mig ensam, och det kommer att stryka mig på många sätt tror jag.





Nu skall jag lägga mig vid poolen och slappa lite innan shoppingturen.



Peace

Bilder


 Sofia och Patricia i det lyxigaste rummet



Sofia, jag och Patricia kör våran pose!


Scott rättar till mina "golf skills"... Pinsamt!


In action


En golfspelar jag inte minns namnet på, Lee, Scott och Connor. =)


La Sofia och Connor spelar bordtennis.

Praktik, golfbil och Engelsmän.

Idag har varit den intensivaste och roligaste dagen hitills. Jag och La Sofia har praktiserat i reseptionen, fast vi var aldrig där, utan vi fick världen gulligaste tjej Patricia,hon var halv tysk och halv spansk och pratade perfekt engelska. Hon hade provanställning på hotellet och visade oss runt. Föresten skall jag och La Sofia med henne och Shoppa imorgon och skall ut med henne på lördag, på någon "Cocolocobar" i Gandia för hon hade jobbat där.

 Hon visade oss alla olika rum på hotellet, fan vad folk kan ha det bra alltså... Jätte stora rum med pool och tak terasser. Galet. Sen körde Patricia oss till golfbanan där vi fick åka med 2 engelsmän, Scott och Lee i golfbilar. Jag åkte ensam bredvid Scott, en 20 årig störtskön röd engelsman. Jag kände mig verkligen helt cp när jag satt där, jag pratade typ nonstop och flummade sönder. Han satt bara och skrattade åt mig hela tiden. Vi åkte runt där och han lovade mig att göra mina engelskaläxor, lära mig spela tennis, golf och engelska bättre. Jag skröt villt om mina "golf skils" jag som tagit en golfkurs och är urusel. Shi fick jag, haha. Det blev att hela klassen fick gratis tillgång till driving ranchen på eftermiddagen med Lee, Scott och Connor (Lees lillebror) som instruktörer. Jag var urusel och blev gravt mobbad av Scott kan jag säga... Efter denna pinsamma insident så följde Connor, en gullig liten 17 (snart 18) åring och Scott med oss till hotellet och spelade bordtennis och kort med oss. Intressanta människor. Haha. Lee är snygg, tycker jag... Fjortisboy ala Carro. Me like! Stöten kommer, jag lovar. Hahaha. Dom skall få lära upp mig i golf och tennis, så kommer jag vara ett proffs när jag kommer hem!



Nu skall jag snart sova, först kommer lite bilder. Jag är trött. 


 


Godmorgon världen.

Ännu en ny morgon här i Olivia Nova, Golf Resort. Har det hänt något nytt? Nej det har det inte. Kvällen igår spenerades med hela klassen och charader, mycket intressant. Solen skiner även idag, inte ett moln på himlen och fårglarna kvittrar. Nu skall jag och Sofia gå ner till den unerbara frukostbuffén och sedan till våran praktik, som denna veckan är receptionen, undra vad vi får göra idag. Sist hade de för mycket att göra, så vi fick sluta innan vi ens börjat.

Nej frukosten väntar. Ha en underbar dag!


PUSS

Gästinlägg från Sofia

Hej!

Nu bloggar jag. För jag har ingen egen blogg. Så hej på er. Hemskt mycket hej. Jag vill säga några saker. Nu fular jag mig. Jag är i Valencia. Så för er som vill läsa, läs det här.

Det bästa med Valencia är:
- Att vi bor i det största rummet, jag kan sova.
- De tre killarna i rum nummer 2515 nämligen Christer, Philip och Robert. Våra närmaste grannar. De är underbara.
- Hotellet som är så fint. Poolen (och det fina vädret), omgivningen, hotellets bemötande, tennisbanorna (!), lilla supermarcado, individ S (inte jag) som attraheras av individ T m.m. 
- Att jag är någorlunda frisk för det mesta.
- Att vi har tillgång till mycket mat.
- Att det är ett lugnt område så att vi slipper kopplas ihop med glädjeflickornas gator.
 
Hejdå!    

Varför är det så svårt att skriva i en blogg? Jag kan i alla fall berätta om några roliga händelser från rum nummer 2515, för det är där allt roligt händer. Philip fick besök av en städerska men bad henne komma tillbaka inom några minuter (hans plan var att när hon knackade på skulle han inte öppna) men det hade hon gjort ändå, men det tänkte inte han på. Så nästa gång det knackade öppnade Christer som nyligen anlänt till hotellrummet utan att fått höra om planen. In kom städerskan och vad hon fick se var en rolig och oväntad syn. Den också nyanlända Robert hade nämligen nyligen tömt fickorna, där det legat en handfull kondomer, vilka nu låg på sängen tillsammans med en lotion som syntes till hälften bland de stökiga sängkläderna. Vad som gör det hela roligt är att i deras lilla, lilla rum som de delar på så finns det bara en säng, och en liten, liten beddsoffa som för tillfället var ihopdragen som står i ena hörnet av rummet. Men Roberts kommentar var "you don't have to clean that bed!". Städerskan kollade hastigt sig om, höll sig till allt annat i rummet, innan hon gick ut med ett leende på läpparna. Killarna trodde de hade gjort sig kända genom denna lilla incident som killarna som stannar inne på rummet. 

From now on I go by the name "La Sofia".
 

 

Strandpromenad

Har precis varit på en jätte härlig strandpromenad med Emilia. En timme ungifär, man känner verkligen att solen tar! Har bränt axlarna idag tror jag. Föresten, jag har sätt två potenciella killar nu faktiskt. Det börjar se låvande ut, haha. Bara att börja stöta! Närå, men jag vill träffa folk, jag som älskar att träffa nya människor! Party sugen till tusen är jag också. Sitter på balkongen nu, det är underbart väder... Bara ett glas vin eller en kall öl som saknas, och så klart er! Då hade allt varit heeelt perfekt.... Ikväll skall vi ha lekar och spel med hela klassen, blir mysigt.

Våran mat har även förändrats, nu har vi börjat få tre rätters (jätte fin mat) både till lunch och middag. Lyxen är på topp, fast man har vant sig. Så det är inget speciellt längre. Haha. Bortskämda jävel.. Nej det är faktiskt underbart att vakna upp till sol, värme och en underbar utsikt.


Nattetid

Back again!

Nu kommer jag att kunna blogga igen, internet har precis börjat fungera.... Det har legat nere i några dagar nu och Spanjorer är extreeemt sega av sig.. Men jag lever i alla fall.. ´

De senaste dagarna har det inte hänt så överdrivet mycket. I lördags var vi i Valencia, det regnade hela dagen och humören var väll sisådär. Men sedan har det gårr uppåt. Det har varit jätte fint väder, jag har legat och solat varje dag och skaffat mig en rejäl bikinilinje. ;) Så när jag kommer hem är jag förhoppningsvis BRUN! Just nu sitter vi i vårat studierum och pluggar matte, fast när vi upptäckte att internet funkade igen fick alla panik och sprang direkt till datorerna. Haha.

Nu skall jag lägga upp lite bilder från de senaste dagarna, sen blir det poolen för min del!:)



Strandpromenad andra dagen


"Frågestund" med klassen


Regnig dag i Valencia Med Raul (Påskafton)


En Katedral i Valencia, Påskmässa (Påskafton)


Vi såg en Starbuck i Valencia, alla blev i från sig och vi satt där i flera timmar...:P


Påskägg är obligatoriskt, även i Spanien. (Linda var så gullug och hade tagit med påskägg till mig och Sofia!)


Jag har tvättat trosor.. intressant?


En klass, en utfodring.



Nu skall jag till Poolen, för lite ytterligare bränna. Saknar er som ett as... Ni måste kommentera, annars kommer jag inte överleva dettaaaa.


PUSS


Andra dagen

Igår hade vi en såndär härlig dag. Legat vid poolen, solat, badat fötterna. Gått en lång strandpromenad, slappnat och nu på kvällen satt vi på hotellets "iris pub" och ställde frågor till varandra. Jätte mysigt faktiskt. Och vet ni ? Jag har faktiskt bränt mig... surprice surprice ;) Nu kommer det lite bilder, för jag orkar inte skriva mera...


Tjejer under ballkongen


Scteeek vid poolen!





PUSS

Andra dagen

Vilken härlig dag. Det var med dem orden jag började min morgon. VI fick sova ut (till 9) solen sken, jag fick ta en härlig dusch och sedan gå ner och äta en duder bra hotellfrukost, kan det bli mycket bättre? Ja det kan det faktiskt, just nu sitter jag och bloggar på våran fina ballkong och solar samtidigt. Jätte varmt och härligt. VIlken härlig dag! Skall snart på möte med hotellchefen Louise och sedan blir det poolen för min del. Den ser väldigt lockande ut från härifrån faktiskt. Förhoppningsvis kommer jag heller inte bränna mig första dagen, fast det kommer jag säkert göra, bara för att liksom. Dagen förhoppning är även att få se en snygg spanjoor, vilket jag inte har klarat av än.


Hur är det där hemma?

Saknar er där hemma, önskar ni kunde vara här med mig och dela mina upplevelser!!!

PUSS

Framme!

Hej kääära vänner. Sitter just nu på hotellet, har nyss kommit fram. Resan ner gick kanon bra. När vi kom till hotellet, möttes vi av ett enoooormt hotellområde som möttes upp av turkåst vatten framför. Underbar syn! Innan vi fick våra rum, gick vi till hotelletsresturang och åt. Jätte god mat faktiskt, jätte stor buffé med massa att välja mellan. När vi sedan fick rummen, blev det en otrolig överrasning. Jag Linda och Sofia fick de största rummen med störst ballkong. Haha. Hur fiiint som helst! Nu har jag och mina rummisar  varit och köpt lite vatten och andra nödvändiga saker, och det märks att man har kommit utanför Sverige, när typ alla killar visslar efter en.. Synd att alla kör moppe och inte är potentiella bara. Haha.



"En glad Dessie som nyss landat posen"




Ursikt från hotellrummet.. Me liiike!


Nu skall jag göra mig iordning inför kvällen!

Imorgon=Spanien!

Japp, då var det bara en dag kvar. Det är alltid nu stressen börjar komma för mig, speciellt idag. Har jag packat allting?jag får inte glömma något när jag skall vara borta så länge! Kommer jag hinna klart projektarbetet innan jag åker? Kommer det bli roligt? Kommer jag bli brun? Nej, säger som elam skulle ha sagt.. "Chilla maneten, de ordnar sig" och det tror jag även denna gång att det gör. Eller?

Jag kommer i alla fall hålla er uppdaterade från värmen. Berätta hur varmt och skönt det är, visa lite bilder på hur brun jag blivit. Drömtankar? haha. Nej nu över till mitt projektarbete.

Hörs när jag är i Espanaaa!



So long fuckers!

-Vår-Kärlek-förälsklese-svek-tankar på djupet-

Jag undrar ibland om han finns någonstans där ute. Alltså, jag är ingen sån som sitter och tänker på kärlek, så ofta. Jag tänker alltid: Det kommer när de kommer. När jag var yngre hade jag mycket lättare att hitta killar, alltså på ett mera "seriöst" plan, eller vad man säger. Fast då blev jag i typ kär i  alla, blev nöjd med dem jag hade, jag var alltid rädd för att själv bli sviken och ledsen, så direkt jag kände mig hotad gjorde jag slut på de hela. Nu kommer jag inte ens till stadiet där jag blir rädd. Jag stänger ute alla, innan de kommit någonstans. Jag är rädd utan att veta om de, det är som en spärr. Jag vill ha något äkta, något som jag aldrig har upplevt. Kommer det ske, eller sitter jag fortfarande ensam som 40 åring? Jag är mera seriös och mogen nu, om man kan uttrycka sig så, än jag var då.
 Just nu är det fortfarande en speciell person, som jag träffade i Österrike som hjärtat slår några extra slag för, vem det är vet ni inte... men jag gör. Men jag är inte kär, inte ens förälskad. Det är svårt att beskriva och jag kommer inte komma någonstans med detta inlägget. Så det är lika bra att jag slutar skriva.



Underbar helg i Horred!

Helgen blev verkligen helt fantastiskt rolig, helt underbar! Vi myste, festade, solade, tjötade och hade det allmänt roligt. Hade aldrig haft så kul utan er tjejer, ni är verkligen underbara. Det är galet vilket roligt gäng vi blir tillsammans, så olika fast det blir så bra! Dock blev det lite mycket för mig, i alla fall en kväll. Det blev lite pinsamt, men det försöker jag glömma, hahaha. Sen kom även Trond Martin och Trygve förbi en kväll (Trond Martin=min räddare i Ayia napa). Jätte kul att dem kom faktiskt, de lärde oss lite norska fyllevisor och var allmänt goa och glada. Haha. Tack tjejer för en underbar helg verkligen! Bilder kommer!

Igår när jag kom hem började jag packa inför Valencia, för jag kommer inte ha tid senare i veckan... Jobbade idag och MÅSTE verkligen göra klart projektarbetet imorgon och på onsdag, ångest...! Jag åker på torsdag liksom, det är jätte nära och jag kan inte inse det.

Nu när jag skall åka bort, har jag tvingat mina kompisar att läsa min blogg och kommentera, så att jag vet att jag har vänner som bryr sig, haha. Snacka om att vilja ha bekräftelse, men jag kommer behöva det, tro mig!

Och en sak till! Jag har har fått en ny dator, en eeeegen. Okej, det var mammas gamla, men i alla fall en egen bärbar dator. Mycket softare än en stationär som är svin dålig. Jag är glad.


Puss på er.

en styck dator åt helvete.

där har ni förklaringen för att jag inte har skrivit på ett tag.. I måndags när jag skulle sätta på min dator, så funkade den inte. Lämnade in den på lagning direkt, pga att mitt projektarbete ligger på den och om det försvinner, så är jag körd! Så nu skall jag äntligen få en ny dator, en egen. Mammas gamla, så skall hon få en ny. Det blir bra!

Om en vecka vid denna tiden är jag nere i Valencia och sitter och glassar på hotellet. Jag längtar! Skall bli riktigt härligt att komma bort och få se lite nytt! Och imrgon blir det Angelicas land, det skall också bli riktigt roligt. En riktig rolig partyhelg med tjejorna! Wohoo!!!

Nu skall jag packa lite. 

Hade wondeful

RSS 2.0