Back again.

Jag är tillbaka. Woow. Otroligt. Tidigare har jag verkligen inte haft någon ork eller tid till att blogga. Det har inte hänt så mycket intressant. Sommaren började, jobbet började.. hettan kom. Sola och bada var det som gällde utanför jobbet. Livet har faktiskt rullat på riktigt bra. Även om jobbet inte är det bästa som finns så är det ändå en riktigt viktig del av mitt liv just nu, speciellt efter att man har tagit studenten.

Förutom att jag har jobbat och degat var jag i Ayia Napa föregående vecka. Det var riktigt kul, men tyvärr slår inget Napa 08, men jag hade i alla fall riktigt roligt i år också. Vi var 17 tjejer som åkte ner (i olika gäng). Dans fest sol och bad var huvudingridienserna. Så som det skall vara! Träffa även några (få) riktigt goa och snälla killar. Och några riktigt cpiga också. Ayia Napa har blivit ett ganska sunkit ställe sen förra året faktiskt. Folk tror att dom kan göra vad dom vill. Typ taffsa, hetsa, tro att man är ett billigt jävla luder som följer med till deras hotellrum bara de knäpper med fingrarna. Nej fyfan. Sånt är verkligen inte okej, bara för att man är utomlands skall inte alla hämningar släppa för fan!

Efter min vecka i Ayia Napa räknade jag med att få komma hem, sova ut en dag och sedan börja jobba igen och komma in i vardagen. Men vad hände med det då? Jo, det började 2 dagar innan vi skulle hem, jag kände mig lite dålig, typ ont i halsen och börja hosta, typiskt AC sjuka i samband med för mycket festande trodde jag. Dagen innan vi skulle åka hem på kvällen blev jag mycket sämre, fick hög feber och svimmade, hjälp vad hände där ? Jag trodde jag hade fått vätskebrist eller något, sovit för lite. Magen börja krångla. På flyget hem så sprack mitt öra, öroninflamation. Väl hemma så kom febern tillbaka, men jag gick och la mig och tänkte inte mera på det. Dagen efter det alltså igår så åkte mamma med mig tidigt till vårdcentralen för att jag inte mådde bra. Jag beskrev mina symptom för läkaren. Hon kollade konstigt på mig ett tag och sedan försvann hon ett bra tag. Hon kommer tillbaka och säger att jag jag nu kommer att sättas i karantän hemma, i och med att jag har misstänkt svininfluensa. Sedan kommer det in en kvinna med rymddräkt för att ta prover på mig, jag kände mig verkligen pestsmittad. Och nu ligger jag här. Sover 90% av dygnet, orkar inte äta prata eller göra något alls. Detta är den största ansträngningen jag har orkat göra idag. Jag hoppas så innerligt att jag kommer få tillbaka provsvaren snart och att jag INTE har svininfluensan. För om jag skall vara ärlig känner jag mig ganska rädd. Så mycket skriverier om denna sjukdom och nu ligger jag här, och har antagligen fått den. Var en vecka med fest och sol värt detta? Tyvärr kan jag inte göra så mycket åt det nu, Jag skulle vara smartare och tänkt INNAN jag åkte istället för efter när skadan redan är skedd.


Nu skall jag in i dimman igen. Nästa uppdatering kommer, när jag får ork.

Godnatt.


RSS 2.0